English
Начало Жури и процес Категории Номинации Регистрация Допуснати кандидати Партньори Контакти Галерия
Екатерина Караризова
Екатерина Караризова е завършила Софийски Университет „Св. Климент Охридски”, специалност Френска филология.
Асоцииран член на CIPD (Charted Institute of Personnel and Development, UK) от 2006 г.

Свързва професионалното си развитие с Schneider Electric през 1997. След 5 години работа като Мениджър Маркетингови Комуникации за Шнайдер Електрик България, през 2003 г. преориентира кариерата си към сферата на управление на човешкия потенциал и отговаря за търговските офиси на компанията за България, Македония, Албания и Косово. От 2011 поема  отговорността за управление и развитие на хората в завода на компанията в Пловдив, който е най-голямата производствена единица на Schneider Electric в Европа.

Екатерина има три награди „Trophies”  на Schneider Electric:
-    през 2006 - за принос на специалистите „Човешки ресурси” от Централна и Източна Европа в подпомагането на клиентите на компанията при развитието на практики по управление на служителите в техните фирми;
-    през 2008 - за съществуващата равнопоставеност на жените в  Шнайдер Електрик  България и проекта за фирмен календар 2008 „Жените на Шнайдер Електрик България”;
-    през 2011 – за реализирането на проект „5S Cross-audits” за осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд чрез изграждане на култура „Моята безопасност зависи и започва от мен”.
В продължение на почти 10 години отговаря за благотворителните проекти на Шнайдер Електрик  България като делегат за България на Фондация „Schneider Electric” за устойчиво развитие.

Екатерина Караизова е носител на наградата “HR Директор/ Мениджър” на БАУХ за 2013 г.


©2021 bapm.bg. Всички права запазени.