English
Начало Жури и процес Категории Номинации Регистрация Допуснати кандидати Партньори Контакти Галерия
Добромира Манасиева
Добромира Манасиева е директор "Човешки ресурси" на VIVACOM от 2012 г. Преди това е заемала позицията Старши мениджър "Корпоративни програми за обучение, развитие и възнаграждение".

В периода 2009-2012 година Добромира е част от екипа на VIVACOM, който печели 4 поредни престижни награди на БАУХ в различни категории – „Управление на промяната“, „Възнаграждение и признание“, „Управление на приемствеността“ и „Най-добро използване на социалните медии и технологии в ЧР“, както и отличия в годишните награди на BAPRА, Grapevine и PR Priz за „Най-добра вътрешна комуникационна кампания“.

Като признание за приноса й към бизнес проектите на VIVACOM, свързани с подобряване ефективността на процесите и повишаване качеството на обслужване на клиентите, през март 2013 Добромира беше отличена от списание Business Lady в категория „Бизнес трансформации“.

Добромира има над 15 години опит в областта на управление на човешките ресурси, предимно в компании от телекомуникационния сектор и аутсорсинг индустрията. Тя започва кариерата си през 1998 г. в отдел Човешки ресурси на международната компания Danone, през 2001 г. се присъединява към екипа на Глобул при старта на втория мобилен оператор в България, където създава и въвежда новите политики и процедури. По-късно Добромира натрупва и опит в управление на ЧР в аутсорсинг дейности по техническа поддръжка и обслужване на клиенти в областта на ИТ като част от екипа на международните компании Sitel и IBM.

Добромира е магистър по Икономика и организация на труда към УНСС и следва MBA по Международен мениджмънт към University of London. От 2011 година е съпредседател на Комитета по Човешки ресурси към Американската Търговска Камара в България, а от началото на 2014 година е член на Управителния Съвет на БАУХ.


©2021 bapm.bg. Всички права запазени.