English
Начало Жури и процес Категории Номинации Регистрация Допуснати кандидати Партньори Контакти ГалерияАко желаете да бъдете сред партньорите на церемонията по връчване на наградите, вижте възможностите ТУК или се свържете с нас.

Партньори

Генерални спонсори: 

jobs 

JOBS.BG е най-ефикасната кариерна медия и един от най-посещаваните сайтове в България. JOBS.BG се посещава от над 1.1 милион уникални потребители месечно (Google Analytics). Това са 67% от хората в икономически активна възраст с достъп до Интернет. 1.6 милиона е броя на изпратените CV-та за месец. JOBS.BG e партньор за България в The Network, най-голямата световна мрежа, включваща водещите кариерни сайтове в повече от 119 държави. JOBS.BG се стреми да създаде оптимална среда, даваща възможност на компаниите да открият най-подходящите кандидати, на кандидатите възможност да реализират пълният си потенциал. JOBS.BG е Business Superbrand за 2007-2008 и потребителски Superbrand за 2009-2010.


 

 


  ONE.bg е услуга, позволяваща на потребителите да открият, да се свържат и поддържат контакт с:

- бизнес контакти
- експерти от своята или други области
- бивши и настоящи колеги

ONE.bg е услуга на Jobs.bg

 

Партньор:


 


„Винпром Пещера” – компания с традиции и бъдеще

Винпром Пещера е лидер в производството на качествен алкохол на българския пазар. Днес компанията има най-модерната у нас производствена база, лаборатория за контрол на суровините и дестилатите, изба с капацитет за съхранение на над 14 000 000 литра гроздови дестилати и най-голямата дестилерия за етилов алкохол. Във “Винпром Пещера” работят над 2000 души. Преките инвестиции на компанията в модернизиране и изграждане на нови предприятия надхвърлят 100 млн. лв. през последните години, а бизнесът й е от регионално и национално значение. „Винпром Пещера“ е носител на множество награди за високоалкохолни напитки и вино –“Винария 2013″, TFWA Asia Pacific в Сингапур, Mundus Vini, Critics &Sommelier Challenge, Vinalies Internationales, International Wine and Spirit Competition, Decanter World Wine Awards, International Wine Challenge и други. Компанията е един от най-големите производители, работодатели и данъкоплатци в сектора със сериозен принос във финансирането на централния и местните бюджети. Компанията е неколкократен носител на грамотата “Данъкоплатец на годината” и наградата “Златна роза” за частна фирма, внесла най-много данъци за Южна България.Спонсор на категория "Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса"Британски съвет е международната организация на Обединеното кралство за образователни възможности и културни връзки. Ние създаваме международни възможности за хората от Обединеното кралство и другите държави, и изграждаме доверие между тях навсякъде по света. Британски съвет е водещата световна организация за културни отношения. Благодарение на глобалната ни мрежа от офиси в над 100 държави по целия свят, работим с хиляди професионалисти и лидери, както и милиони млади хора, като преподаваме английски език и осъществяваме културен обмен и проекти в областите изкуства, образование и общество.
Aptis е нова В2В система за оценка на езиковите умения по английски, разработена от експерти на Британски съвет.Спонсор на категория "HR екип на годината"EY е световен лидер в сферата на одита, данъчните и финансовите консултации и сделки. Задълбочените познания и качествените услуги, които предоставяме, спомагат за укрепването на доверието и сигурността в капиталовите пазари и в икономиките по целия свят. Ние изграждаме изключителни лидери, които работят  заедно, за да отговорят на очакванията на нашите клиенти и всички заинтересовани страни. По този начин ние играем важна роля в изграждането на един по-добър корпоративен свят за нашите служители, клиенти и по-широки общности.
EY е част от глобалната организация и може да се отнася към една или повече компании–членове на Ърнст и Янг Глобал Лимитид, всяка от които е самостоятелно правно дружество. Ърнст и Янг Глобъл Лимитид e дружество с ограничена отговорност, регистрирано във Великобритания, което не предоставя услуги на клиенти. За повече информация за нашата организация, моля, посетете ey.com.
В съответствие с отговорността на EY за свеждане до минимум на въздействието върху околната среда, този документ е отпечатан върху хартия с високо съдържание на рециклирани материали.
Настоящият материал е изготвен единствено с цел обща информация и на него не може да се позовава като счетоводна, данъчна или друга професионална консултация. За конкретни съвети, моля, обърнете се към нашите консултанти.


ПартньорЕкипът на фирма TOdOOR event management ви предлага незабравима емоция на всяко ваше фирмено събитие.
За десет години изградихме доверие, вложихме душата си във всеки проект, провокирахме въображението на гостите ни, наложихме нестандартни концепции и сюжети, превърнахме клиентите ни в приятели.©2021 bapm.bg. Всички права запазени.