English
Начало Жури и процес Категории Номинации Регистрация Допуснати кандидати Партньори Контакти Галерия


Тук можете да заявите своето присъствие по време на церемонията по връчване на годишните награди на асоциацията за 2014 г, която ще се проведе на 30 януари 2015 г., начало: 19.30 часа, гр. София Хотел Балкан, зала Роял.

Куверт /вкл. тристепенно меню, напитки/:
∙          За членове – 40 лв. с ДДС за всички, които са част от професионалната мрежа  One.bg и са заявили своята One.bg Club карта. Стандартната цена на куверта без карта е 65 лв. с ДДС
∙          За нечленове – 50 лв, с ДДС за всички, които са част от професионалната мрежа  One.bg и са заявили своята One.bg Club карта. Стандартната цена на куверта без карта е 80 лв. с ДДС.
Членове на асоциацията са всички, заплатили своя членски внос за 2014 г.

Когато направите своята регистрация и заплатите куверта, ще получите на посочения от вас e-mail адрес, индивидуална покана, която трябва да разпечатате и да носите със себе си в деня на церемонията. Без тази покана няма да бъдете допуснати на събитието.

Заплащайки своя куверт, вие получавате и правото да участвате в специална томбола с атрактивни награди, която ще се проведе по време на събитието. Очаквайте много скоро информация за наградите!

Ако желаете да резервирате място на церемонията само за себе си, можете да го направите чрез бутона Индивидуална регистрация. Ако желаете да резервирате места за себе си и своите колеги, можете да използвате бутона Фирмена регистрация.

С цел стимулиране на нетуъркинг между гостите на Церемонията, те ще бъдат настанявани на случаен принцип в залата.
Ако компанията ви регистрира 12 гости за Церемонията, те могат да бъдат настанени заедно на една маса, която ще бъде брандирана с името и логото на вашата компания.

 ПартньорАко искате и вие да бъдете сред партньорите на събитието, имате възможност да подкрепите някоя от категориите. Повече информация вижте ТУК

Регистрацията е затворена!©2021 bapm.bg. Всички права запазени.